LoRa Startup zoekt technische avonturiers

09 Dec 2015

Propositie

Wij willen door zeer innovatieve engineeringsprojecten bedrijven voorzien van een op maat gemaakt sensor netwerk met data interpretatie. Het eerste project met een aantal commerciële partners zal in januari starten en zal draaien om remote monitoring, LoRaWan en FIWARE. Onze startup zal voorop lopen op het gebied van wireless communicatie. We gaan niet mee in de stroom maar willen op basis van “10x thinking” een nieuw pad creëren.

Deze commerciële onderneming zal de basis en financiering leveren voor onze humanitaire projecten. De producten die we ontwikkelen en de kennis die we opdoen willen we inzetten om levensomstandigheden van mensen in crisissituaties te verbeteren. Door onze sensornetwerken in te zetten zullen kinderen in vluchtelingenkampen toegang hebben tot drinkwater, zullen vrouwen zich daar ’s nachts veilig kunnen verplaatsen en worden medicijnen op een constante temperatuur gehouden.

Ik zoek mensen die een co-founders rol willen vervullen met een specialisme op het gebied van embedded engineering of software development.

Wees gewaarschuwd:

  • We zullen snel meer mensen aan jou team toevoegen.
  • Verantwoordelijkheid en variatie zullen je moeten liggen.
  • Je zal veel inspraak moeten aankunnen.
  • Er zal in de toekomst gereisd moeten worden, heb je hier zin in?
  • Humor is een must.
  • Sciencefiction kennis zal aanwezig moeten zijn!
  • Een beetje buiten de norm zijn wordt aangemoedigd.

Filosofie

Wij willen een collectief zijn dat werkt op basis van eerlijkheid en vertrouwen. Onze mensen moeten in staat worden gesteld om te excelleren. Verantwoordelijkheid is noodzakelijk voor groei. Wij bieden een toekomst en een plek waar je thuis hoort.

“The only way to do great work is to love what you do.” -Steve Jobs

Hopelijk tot snel; info@xelas.eu